Focus op Bewegen (Women's) trailRun 
Focus op Bewegen organiseert regelmatig een trailRun Clinic of Women's trailRun clinic van 2,5 uur in de bossen rondom Harderwijk. Deze clinic is laagdrempelig: toegankelijk voor iedere deelnemer die vrijblijvend kennis wil maken met trailrunning. Door ook trailRun Clinics aan te bieden voor alleen vrouwelijke deelnemers houden we voor hen de deelnamedrempel extra laag. 

Trailrunning
Trailrunning is uitdagend omdat we van de begaande paden af gaan. We lopen niet om de heuvels heen, maar gaan er op en af. Het is superleuk om te doen: fysiek heerlijk inspannend, passend binnen je eigen mogelijkheden. Het kan op ieders eigen niveau worden gedaan. 
In deze uitgebreide clinic komen de specifieke trailruntechnieken, mindfulness, yoga en ademhalingstechnieken aan bod. Door middel van mindfulness en de juiste ademhaling is het mogelijk om een stuk effici├źnter met je kracht, balans en energie om te gaan. 

Na de uitgebreide clinic gaan we de technieken toepassen in een echte Focus-trailRun. De duur van de trailRun wordt afgestemd op het niveau in de groep.    
Het gaat tijdens deze trailRun niet om de snelheid of de afstand. De bedoeling is dat iedereen kan meedoen, maar enige hardloopervaring is gewenst. De afstand die we in totaal in die 2,5 uur gaan lopen ligt ongeveer tussen de 5 en 8 km.  

Programma-voorbeeld
120 minuten Focus trailRun clinic  
30 minuten Ontspannen trailRun lopen
Koffie/thee/chocolademelk na afloop in een restaurant zolang het gezellig is

Wil je een keer met je eigen groepje een trailRun clinic volgen, neem dan contact met ons op. Vanaf 4 deelnemers starten we in overleg op een moment dat voor jou uitkomt. 
 

Wil je meer informatie? Dat kan. Mail ons: 

Button E mail ons

Wil je jezelf rechtstreeks aanmelden? Ook dat kan. Je krijgt altijd binnen twee dagen bericht van ons. 

Button aanmelden

Contactformulier


captcharefresh

Wanneer kun je PowerWalken?

Maandag 19:00-20:00 uur
Verzamelen:
Zomer - parkeerplaats Trimbaan Harderwijk
Winter - parkeerplaats gezondheidscentrum

Dinsdag 09:00-10:00 uur
Verzamelen: parkeerplaats Trimbaan Harderwijk

Dinsdag 10:15-11:15 uur (Senioren)
Verzamelen: parkeerplaats Trimbaan Harderwijk