Kopfoto ouder kindclinic 1

Komen jullie in beweging?      

Leg weg die telefoon en tablet en kom samen met je kind lekker buiten bewegen en plezier maken. Live ‘gamen’ tussen ouder en kind. Ouder-Kind Focus-Wandeling of Focus-hardloop: samen met je kind sporten in de buitenlucht, quality time, contact, een vleugje (speelse) mindfulness en yoga. Maar ook aandacht voor hardlooptechnieken en gezonde ademhalingstechnieken. En vooral veel FUN. Dit is mogelijk tijdens de anderhalf uur durende 'Focus op Bewegen' Ouder-Kind clinic. Een activiteit waar je ook na afloop nog veel aan hebt.

Tijdens de clinic is er aandacht voor (de opbouw van) het vertrouwen en de relatie tussen ouder en kind, even echt tijd voor elkaar en samen genieten van al het moois in de natuur.

Ouder en kind maken kort kennis met mindfulness, yoga, ademhalingstechnieken en wandelen of hardlopen. Mindfulness gaat over bewustwording en leven in het HIER en NU. We leren je de meest gezonden manier van ademhalen aan, zodat je makkelijker de directie verbinding met het hier en nu tot stand brengt. Je ervaart tijdens de clinic beter te voelen en hierdoor leer je ook beter te bewegen en te luisteren naar je lichaam. Welke ouders zouden deze uitdaging aan willen gaan met hun zoon of dochter? Tijdens de clinic gaan jullie samenwerken, loslaten, focussen en genieten van de échte aandacht voor elkaar en de quality time tussen ouder en kind.

De Ouder-Kind Clinic is een uitgelezen kans om samen een basis te leggen voor een gezondere leefstijl. Naast aandacht voor gezonde voeding, is een focus op bewegen essentieel. Door al op jonge leeftijd het belang van een gezonde leefstijl bij te brengen en instrumenten aan te reiken om in de dagelijkse routine de juiste balans te bewaken en bewaren, kan een gezonde manier van leven geautomatiseerd worden. Een gezonde leefstijl ontstaat niet vanzelf, in tegendeel. Daarvoor zijn er te veel verleidingen (suikers, roken, drinken en een overvloed aan beeldschermen). Dus moet er bewust in geïnvesteerd worden. De Ouder-Kind clinic biedt daarvoor een aanzet. Heerlijk in de frisse buitenlucht, in het bos, op de hei of struinend over de zandverstuivingen. Doe je mee? 

Tijdens de Ouder-Kind clinic kan je zonder prestatiedruk en met veel plezier met je eigen mentale en fysieke conditie aan de slag gaan én met die van je kind. Even niets hoeven. Even geen TV, telefoon, computers. Resultaat: meer rust in je hoofd, minder stress, meer energie, beter slapen, je blijer voelen én makkelijker/lichter leren wandelen of harTlopen.

Meld je aan om samen met je kind en ons in een klein gezellig groepje op pad te gaan en deze tijd voor jullie zelf te nemen en te genieten! Zonder prestatiedruk op gevoel leren lopen, van je hoofd naar je hart. 

We wandelen of joggen en rennen op ieders eigen tempo. Het is no-nonsense, niet zweverig, met beide voeten stevig op de grond :-)
De cursus is geschikt voor alle ouders en kinderen van 8-16 jaar.

Wil je jezelf rechtstreeks aanmelden? Dat kan. Je krijgt altijd binnen twee dagen bericht van ons. 

Button aanmelden

 Liever een andere datum of individueel op pad? Dat kan ook, stuur ons gerust een bericht via het contactformulier of mail ons.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactformulier


captcharefresh

Wanneer kun je PowerWalken?

Maandag 19:00-20:00 uur
Verzamelen:
Zomer - parkeerplaats Trimbaan Harderwijk
Winter - parkeerplaats gezondheidscentrum

Dinsdag 09:00-10:00 uur
Verzamelen: parkeerplaats Trimbaan Harderwijk

Dinsdag 10:15-11:15 uur (Senioren)
Verzamelen: parkeerplaats Trimbaan Harderwijk

 

 

 


        Oprichters van
           Focus op Bewegen,
           Mindful Run Harderwijk en
           PowerWalk Club Harderwijk
                      Jolanda oprichter FOBnieuw2

 Jolanda de Bruin
  

                                                                                                   Dennis oprichter FOB nieuw 1

                                                                                                  Dennis Leemeijer