Leuk om kennis met je te mogen maken.

Wij zijn Jolanda de Bruin en Dennis Leemeijer.

In 2018 hebben we Focus op Bewegen in het leven geroepen omdat weten dat beweging en gezondheid nauw met elkaar verbonden zijn. Fysieke en mentale klachten zijn vaak het gevolg van te weinig lichaamsbeweging. Regelmatig naar buiten gaan om te bewegen, is een van de eenvoudigste en meest effectieve manieren om het leven leuker, gezonder en evenwichtiger te maken. Veel mensen kunnen zich er echter maar moeilijk toe zetten in beweging te komen, met alle negatieve gevolgen van dien. Een gebrek aan lichaamsbeweging, frisse lucht en tijd voor jezelf kan namelijk tal van lichamelijke en mentale problemen veroorzaken. Je voelt je bijvoorbeeld gestrest, futloos, eenzaam of ziet geen uitdagingen meer.

Dit soort klachten kunnen voorkomen worden of worden verholpen. Leg de Focus op Bewegen!  We willen je graag deelgenoot maken van zowel de eenvoud van het bewegen als het erevaren van het positieve effect daarvan. Daar ligt onze motivatie!

Daarvoor hebben we een aantal mogelijkheden binnen Focus op Bewegen. Lees hier meer over op onze website en al snel beschouw je bewegen in de buitenlucht niet langer als iets waar je tegenop ziet, maar als een doeltreffend en ontspannend tijdverdrijf waardoor je fysiek, mentaal en emotioneel sterker wordt.

 

 

 


        Oprichters van
           Focus op Bewegen,
           Mindful Run Harderwijk en
           PowerWalk Club Harderwijk
                      Jolanda oprichter FOBnieuw2

 Jolanda de Bruin
  

                                                                                                   Dennis oprichter FOB nieuw 1

                                                                                                  Dennis Leemeijer