Even kennis maken

Ik ben Dennis Leemeijer - in het dagelijkse leven partner van Jolanda de Bruin - en binnen Focus op Bewegen Mindful Walk- , Mindful Run- en Mindful trailRun instructeur. Zo veel als mogelijk is, breng ik mijn vrije tijd door in de natuur of op het water. Wandelen, eropuit op de mountainbike, racefiets of gewoon toeren. Maar mijn hart ligt toch het meest bij het hardlopen in al z’n vormen. Ik prijs mij nog iedere dag gelukkig dat - ik was net zeven jaar oud - mijn ouders besloten vanuit Amsterdam naar de Veluwe te verhuizen. We woonden drie hoog achter en hadden zelfs geen tuin. Van de ene op de andere dag kreeg ik opeens een ‘speeltuin’ van 1000 km² tot mijn beschikking!

Waarschijnlijk heb ik nog steeds niet álle bospaden belopen, maar in de voorbije 40 jaar dat ik aan hardlopen doe, heb ik deze ‘speeltuin’ wel goed leren kennen en waarderen. Met de dag kreeg mijn liefde voor de natuur, het respect voor alles wat leeft, meer vorm en leerde ik steeds beter hoe ik mijn sportieve passie kon integreren met die natuur.

En zo ontstond in het voorjaar van 2018 Focus op Bewegen. De Mindful Walk - en Mindful Run cursussen en clinics dagen mensen uit om uit hun comfortzone te stappen door letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Bewegen zonder prestatiedruk in combinatie met ademhalings-technieken, mindfulness en yoga. Zinvol in zowel privésituaties, als ook op de werkvloer. Mindfull bewegen werkt preventief, maar ook curatief wanneer je over je grens bent gegaan.

Ik ben dankbaar om op een manier te mogen werken die dichtbij mij staat. Niet zweverig maar met beide benen op de grond!!
Het zou leuk zijn als we elkaar binnenkort ontmoeten tijdens één van onze activiteiten.

 

 

  

 

 

 

 

 

                             Dennis1