Foto tarieven en vergoedingen

Twee uur clinic

Samen met anderen in een groep, in de buitenlucht, wandelen of hardlopen en ondertussen bezig zijn met je welzijn en gezondheid. Meer BALANS, KRACHT en ENERGIE! In de clinic oefen je veel met de ademhaling zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Voor meer informatie: uur clinics


2 uur clinic

Tarief: € 20,00

Wil je de clinic volgen met een eigen groepje, bijvoorbeeld familie, vrienden of collega's? Vanaf vier personen zoeken we samen met je naar een startdatum en locatie die jou goed uitkomt.


2 uur clinic individueel
Wil je liever niet in een groep de clinic volgen maar geef je er de voorkeur aan om individueel aan de gang te gaan? Dan is dat ook één op één mogelijk. We zoeken dan samen met jou een geschikte startdatum.

Tarief: € 75,00 Individuele Mindful Run Wandelcoaching

Een individueel Wandelcoaching traject bestaat vijf wekelijkse sessies van twee uur, na een maand gevolgd door een afrondende bijeenkomst van eveneens twee uur. Wij gaan samen 1:1 op pad, de natuur in. Wandelen in combinatie met ademhalingstechnieken, mindfulness en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). De coaching staat daarmee in het teken van werken aan emotioneel en fysiek herstel met 100% aandacht voor jou. Voorafgaand bespreken we tijdens een intakegesprek je coachingsvraag. Het programma dat je gaat volgen, stemmen we hier op af in de vorm van maatwerk. Voor meer informatie over Mindful Wandelcoaching: 
Mindful Wandelcoaching

Tarief: € 900,00 incl. Focus op Bewegen Ouder-Kind Clinic
Hoe leuk is het om als ouder met je kind iets te doen wat niet als standaard omschreven kan worden? In de buitenlucht en in de natuur plezier maken, verrassende oefeningen doen, echte aandacht voor elkaar! Dat is wat je doet tijdens deze Ouder-Kind Clinic. 2 uur even geen telefoon, tv of tablet maar quality-time voor ouder en kind. Kijk op agenda voor een datum of neem contact met ons op voor 'maatwerk'. Voor meer informatie: Ouder-kind Clinic.

Tarief: € 20 


Focus (op Bewegen) trailRun Clinic
Deze clinic van 2,5 uur is een uitdaging voor iedere deelnemer die kennis wil maken met de trailrunning. In deze uitgebreide Clinic zijn de technieken van het hardlopen met Focus en trailRunning samengekomen waarbij trailruntechnieken, mindfulness, yoga en ademhalingstechnieken aan bod komen. Door middel van mindfulness en de juiste ademhaling is het mogelijk om een stuk efficiënter met je energie om te gaan. Na de clinic gaan we de technieken toepassen in een echte Focus trailRun. Kijk voor meer informatie: Focus (op Bewewgen) trailRun.

Tarief: € 35,00 

We organiseren regelmatig een (terugkom)event. Dit kunnen thema-Runs, thema-Walks of trailRuns zijn die aangepast worden aan het seizoen, de omgeving of de maan- en zonstand. Dit is bij uitstek de gelegenheid voor zowel de oud-deelnemers als voor de instructeurs om elkaar weer te spreken en de clinic-inhoud weer te herhalen en te verversen. Een echt nascholingsevent.

Tarief: € 10,00 Vergoedingen

Overweeg je om een een clinic te gaan volgen of een coachingstraject in te gaan? Dan betekent dat niet per se dat je ook alles zelf hoeft te betalen. Naast het mogelijke voordeel van de aftrekbare particuliere (studie)kosten bij jouw belastingaangifte, kun je ook via diverse instanties voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komen. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, kun je jouw verzoek bijvoorbeeld voorleggen bij de volgende instanties:

Werkgever  
Veel bedrijven hebben vaak een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling (talentmanagement, communicatieve vaardigheden, stressreductie, grenzen stellen, acquisitietraining, conflictmanagement, duurzame inzetbaarheid) van de werknemers. Overleg met jouw leidinggevende in hoeverre de organisatie een professioneel coachingstraject hier ook onder vindt vallen. De kans is groot dat het bedrijf de kosten volledig op zich neemt. Of ga een gesprek aan met de Arbodienst van het bedrijf. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts vaak graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of een reïntegratietraject. Vraag het gerust even na. De declaratie wordt dan ter betaling naar de werkgever gestuurd. De inhoud van het traject blijft tussen ons.

Belastingdienst
Als ondernemer of officieel geregistreerde zzp’er zijn de fiscale aftrekmogelijkheden in de regel groter dan voor particulieren. Zo kun je zakelijke coaching aftrekken bij de belastingaangifte. De kosten vallen binnen de post ondernemerskosten. Voor ondernemers en zzp’ers zijn de tarieven aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Ook de omzetbelasting (21%) is terug te vorderen bij de Belastingdienst.

PGB of het UWV
Leef je op dit moment met een persoonsgebonden budget? Dan kun je de kosten, onder bepaalde voorwaarden, vergoed krijgen via het PGB. Ben je op dit moment werkloos en ontvang je een uitkering? Informeer dan bij de uitkeringsinstantie (UWV) naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van jouw herstel en reïntegratie. Via een individueel reïntegratie-overeenkomst reserveert het UWV een budget om de coaching geheel of gedeeltelijk te betalen.

Zorgverzekering
De coaching van Mindful Run behoort niet tot het basispakket en wordt doorgaans niet vergoed door ziektekostenverzekeraars. Afhankelijk van het soort polis kan het zijn dat dit soort kosten wel opgenomen zijn in het aanvullende pakket. Informeer bij uw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden.